Регистрирање на нов корисник

За да се регистрирате потребно е да ги внесете следните податоци:
(Полињата означени со * се задолжителни!)

Име и презиме: *    
Се пријавувам како:
Име на фирма:
Адреса:*  
Дополнителни информации:
Град:    
Општина:
Поштенски број:    
Фиксен телефон:
Мобилен телефон:
E-mail: *       
Лозинка: *    
Повторете ја лозинката: *    
 
Сакам да добивам повремени e-mail пораки со известувања
Внесете го прикажаниот код:

   
 
 

Информација за правните лица кои сакаат да плаќаат на фактура

Доколку сте фирма и сакате да плаќате на ф-ра, по извршената регистрација пополнете го и испратете го овој документ
на e-mail: contact@doma.mk, доколку се согласувате со условите наведени во договорот.
Во врска со ова можете се обратите и на тел. 02 20 31 399.
Нашата служба ќе Ве контактира во најкус можен рок за да се потпише договорот.

Заштита на податоците

Внесените податоци ќе се користат исклучиво за купопродажба на производи и нема да се користат за други цели, ниту пак ќе бидат давани на трети лица.

На барање на купувачот можно е да се избришат личните податоци од базата на сајтот на doma.mk.

За било какви прашања и информации пратете e-mail на contact@doma.mk

Услови и правила

Со регистрирање на сајтот се согласувате дека сте запознати и ги прифаќате Условите и правилата и Политиката за приватност на doma.mk