| |  
 

Препорачуваме

Пилешки Прсти Поховани / en. Chicken Fingers Breaded
389,00 МКД
6,29 EUR
Додај во кошничката
Пиле печено цело Крупно (гратис багет од Пекара СП)
199,00 МКД
3,22 EUR
Додај во кошничката
Пинџур / en. Pindzur - traditional peper and tomato  meal
179,00 МКД
2,90 EUR
Додај во кошничката

 

Мусака / en. Moussaka
249,00 МКД
4,03 EUR
Додај во кошничката
Пилешки ражнич / En. Chicken skewers
399,00 МКД
6,46 EUR
Додај во кошничката
Свински увијач / En. Pork Rolls
699,00 МКД
11,31 EUR
Додај во кошничката

 

Тиква печена ТОПЛОТЕКА / En. Baked Pumpkin
69,00 МКД
1,12 EUR
Додај во кошничката
Сливи сушени без семка - рефус / en. Dried Plums seedless (cca: 100g)
348,00 МКД
5,63 EUR
Додај во кошничката
Корпа со мешани хризантеми
700,00 МКД
11,33 EUR
Додај во кошничката

ClubCardJolly TravelТоплотека
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
??????? ? ????? ?? ???????????!
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster