| |  
 
Млеко - Млечни производи & Јајца Сирење Сирење мешано

 Сирење мешано

 Прикажи по:   Вкупно артикли: 11
 
Сирење мешано BISTRA вакум (cca: 500g)
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
237,00 МКД / Kg
3,83 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,50 Kg
Сирење мешано IDEAL SIPKA - кантичка 400g
 
121,00 МКД / Пар.
1,96 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Сирење мешано Ideal Sipka PRESIDENT 1kg
 
Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
287,00 277,00 МКД / Пар.
4,48 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Сирење мешано IDEAL SIPKA вакум (cca: 400g)
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
277,00 263,00 МКД / Kg
4,26 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,40 Kg
Сирење мешано MALESEVSKO - вакум (cca: 500g)
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
269,00 237,00 МКД / Kg
3,83 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,50 Kg
Сирење мешано OSOGOVO MILK Osogovsko - вакум (cca: 450g)
 
275,00 МКД / Kg
4,45 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,50 Kg
Сирење мешано OSOGOVO MILK Osogovsko - канта рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина !
275,00 МКД / Kg
4,45 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Сирење мешано OSOGOVO MILK Osogovsko 1kg
 
285,00 МКД / Пар.
4,61 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Сирење мешано ZDRAVJE RADOVO (cca: 500g)
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
287,00 МКД / Kg
4,64 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
cca. 0,50 Kg
Сирење мешано ZDRAVJE RADOVO 1kg
 
Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
299,00 МКД / Пар.
4,84 EUR / Пар.
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
Сирење мешано ZDRAVJE RADOVO во канта - рефус
 
Производ на мерење - приближна тежина ! Проозвод на сецкање по 100 гр Производот се чува во фрижидер и испорачува ладен!
295,00 МКД / Kg
4,77 EUR / Kg
 
Додај Одземи Додај во кошничката
 
 Прикажи по:
 
 Термин за испорака
Одберете термин за испорака

 Моја кошничка
Вкупно: 0,00
Заштеда: 0,00
Нарачај
Минимален износ: 500,00
Кол Артикал Износ Бриши
Вкупно: 0,00  
Доплата за испорака: 80,00 МКД
Испразни ја кошничката | Нарачај

Услови и правила | Контакт | Помош | Политика за приватност     doma.com.mk 2006 © webmaster